Világító zuhany
Főmenü
Lehetőségek
Fényfürdő áram nélkül > Hogyan működik? > Miért is?

Miért is?

Miért ne?
Amikor gyermekeimnek felszereltem a fürdőkádhoz az új zuhanyt, teljesen elfelejtkeztek arról, hogy évek óta már csak ketten szoktak egyszerre fürdeni, mert nem férnek el. Most mégis, mint kisebb korukban, hárman is elfértek egyszerre a kádban, nehogy valaki is lemaradjon az első élményről.
Racionális apukák szájukat elhúzva köszönték meg az ajándékba adott tesztpéldányokat, majd emailben, sms-ben lelkesedtek, miután a gyerekek kipróbálták.
Gyermekeim óvodájában egy csapra szereltem fel hőre váltó fejet. Délután óriási zsongás volt a folyosón, minden gyerek izgatottan mesélte szüleinek: világított a csap! Megmutatni nem tudták, mert a csap körüli tolongásban a fejet letörték és eltűnt. Később előkerült és másodszorra már nem bíztam a véletlenre, felragasztottam. Azóta mindenki annál a csapnál mos kezet, iszik vizet, nem számít ha meleg, csak világítson.
Még szülők is bevallották, hogy élvezik a színes vízben való zuhanyozást, volt aki átszokott a fürdésről zuhanyozásra. (Energia megtakarítás!)

Az előző sorokat több mint egy éve írtam. 

Azóta is élveztem nézni ahogy a gyerekek fűrdenek a színes vízben. Most, hogy már lett a kapcsolós fajtából is a zuhanyzóba magamnak is felszereltem egyet. Hát, egy év külsős nézegetés után is leesett az állam, mennyire jópofa, hangulatos (a villanyt le is oltom hozzá), a fürdés így. Ne hagyja ki ön se!